Κάγκελα Inox – Ανοξείδωτα

Μοναδικά χειροποίητα έργα από έμπειρους τεχνίτες. 
Διαλέξτε ανάμεσα σε υπάρχοντα σχέδια η ζητήστε το προσωπικό σας σχέδιο.
κάγκελο inox
Inox 316 Κάγκελο και κουπαστή σε μπαλκόνι

Aπλά κάγκελα από ανωξείδωτο χάλυβα

Κάποιοι προτιμάνε κάτι απλό και λιτό, ενώ άλλοι θέλουν κάτι πιο σύνθετο και εντυπωσιακό. Αυτό βέβαια εξαρτάται και με την διακόσμηση και το στυλ που έχει το κάθε σπίτι.
Διαμορφώστε το χώρο σας με μια ειδική και μοναδική κατασκευή που προσφέρει ασφάλεια, ποιότητα και καινοτομία.

Inox Κάγκελα γιά Σκάλα & Κουπαστή

H Ανοξείδωτη σκάλα θα δώσει ένα ιδιαίτερο μοντέρνο στιλ στον εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας.
Δείτε διάφορα δείγματα ΕΔΩ!

Κάγκελα με τζάμι

Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη γάμα σχεδίων που διαθέτουμε. Συνήθως για το εξωτερικό χώρο επιλεγούν κάγκελα ινοχ με τζάμι για καλύτερη προστασία από τις καιρικές συνθήκες.

Κάγκελα με συρματόσχοινα

Για το εσωτερικό χώρο τα πιο συνηθισμένα είναι τα κάγκελα που έχουνε Inox συρματόσχοινα τα οποία είναι άπλα και όμορφα. Βεβαία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μόνο Inox σωλήνες και ανοξείδωτους ράβδους.
Η κατασκευή είναι λιτή και προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε μήκος μπαλκονιού. Επιλέξτε ανοξείδωτο 316 και τα κάγκελα θα έχουν μια μοναδική γυαλάδα και αντοχή στο πέρας του χρόνου.

Κάγκελα και Σκάλες Πισίνας

To inox είναι η μονή επιλογή που έχετε για την πισίνα σας καθώς δεν επηρεάζεται από τις οξειδωτικές συνθήκες, την υγρασία και τα άλατα του νερού. Δεν σκουριάζει και καθαρίζεται πολύ εύκολα.

Η ποιότητα ειδικά για μέταλλα που είναι κοντά στο νερό η έχουν επαφή με αυτό, θα πρέπει να είναι από άριστο 316 inox με φινίρισμα καθρέπτη για την μέγιστη αντίσταση στην οξείδωση και τα άλατα.
Δείτε τα έργα μας που παρουσιάζουμε για να πάρτε ιδέες το πως θέλετε να είναι το σχέδιο του κάγκελου για την πισινά σας.

  • inox316.gr
  • inox316.gr
  • inox316.gr
  • inox316.gr
  • inox316.gr
  • inox316.gr

Όποια και να είναι η επιλογή σας η inox316 σας περιμένει να μελετήσουμε την καλύτερη λύση για το εσωτερικό η εξωτερικό σας χώρο.