ανοξείδωτο στέγαστρο

Ανοξείδωτο Στέγαστρο Πύλης που συναντάμε πολλές φορές σε πολυκατοικίες. Πολλά σπίτια έχουν τέτοιου είδους στέγαστρα για διάφορους λόγους. Για παράδειγμα καλύπτει από τυχόν άσχημες καιρικές συνθήκες όπως δυνατές βροχές, χαλάζι ή και υπερβολικό ήλιο.

Κατάλληλο για την προστασία των αυτοκινήτων μιας οικογένειας.

Είναι γνωστό ότι οι ακτίνες του ήλιου όταν είναι πολύ δυνατές καταστρέφουν τα ΙΧ και ένα ειδικό στέγαστρο παρέχει προστασία. Το ανοξείδωτο στέγαστρο είναι πολύ κατάλληλο για την προστασία των αυτοκινήτων μιας οικογένειας. Παρέχει αντοχή και ασφάλεια και μέσα στο χρόνο το όφελος είναι μεγάλο!

Εκτός από αυτό ένα στέγαστρο θα ήταν κατάλληλο και για την εξώπορτα ενός σπιτιού, κυρίως κάποιας μονοκατοικίας. Όπως στον δημόσιο τομέα υπάρχουν ανοξείδωτα στέγαστρα για την προστασία και ασφάλεια, έτσι και σε κάθε ιδιοτικό χώρο θα δώσει λύσεις το ανοξείδωτο στέγαστρο.

Ένα τέτοιο ανοξείδωτο στέγαστρο είναι ιδανικό για κάθε σπίτι διότι έχει εξαιρετική αντοχή. Τα σχέδια διαφοροποιούνται ανάλογα με αυτό που ζητάει ο καθένας και ταιριάζει στον χώρο τον οποίο θέλει να το τοποθετήσει. Είναι σημαντικό το στέγαστρο να ενσωματώνεται με τον περιβάλλοντα χώρο ακολουθώντας την αισθητική του, ακόμα και όταν η κατασκευή γίνεται εκ των υστέρων.

Στην Inox 316 μπορούμε να κατασκευάσουμε διαφόρων τύπων στέγαστρα που μπορούν να καλύψουν διάφορους χώρους, ανάλογα με την επιθυμία σας. Επιλέξτε τώρα ανάμεσα σε ποικίλα σχέδια και υλικά πλήρωσης του στεγάστρου (πάνελ, γυαλί, πλέξι γκλας, πολυκαρβουνικό φύλλο). Η εταιρεία μας μπορεί να προμηθεύσει ένα στέγαστρο προς τοποθέτηση ή να αναλάβει και την τοποθέτησή του.

κάντε μας λαικ στο facebook